Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.12.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 188 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції на ринку «Привоз» викрито 35-річного одесита, який шляхом застосування сили до чоловіка незаконно заволодів його мобільним телефоном та грошима. Сума матеріального збитку становить 1200 гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у вчинені вказаного кримінального правопорушення. У зловмисника вилучено речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

До Київського РВ надійшла заява від 27-річного одесита про те, що на вул. Люстдорфська дорога невідома особа таємно викрала з кармана його куртки гроші в розмірі 550 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито Сергія, 1982 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся місцевий житель, 1942 р.н., який повідомив про те, що невідома особа проникла до його квартири, звідки скоїла крадіжку інструменту. Сума матеріального збитку становить 250 гривень. Вжитими заходами викрито раніше судимого жителя міста, 1993 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Татарбунарського РВ надійшла заява від 47-річної жительки с.Садове про те, що невідома особа незаконно заволоділа її мотоциклом. Вжитими заходами викрито 26-річного односельця потерпілої, від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

До Ізмаїльського МВ з заявою звернулась 35-річна жителька міста, яка повідомила про те, що невідома особа проникла до її будинку, звідки скоїла крадіжку мобільного телефону. Вжитими заходами викрито 43-річного жителя села Ларжанка. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у скоєнні даного злочину. Розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Яни, 1960 р.н., про те, що невідомий зловмисник проник до приміщення торгівельного павільйону та скоїв крадіжку продуктів харчування. Сума матеріального збитку становить 11000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито раніше судимого 22-річного Дениса, від якого надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Малиновського РВ викрито двох п’ятнадцятирічних хлопців, які шляхом ривка відкрито заволоділи сумками у двох пенсіонерок. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення про скоєння злочинів. Триває слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...