Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20-21.12.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 216 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Портофранківського ВМ надійшла заява від 41-річної Оксани, про те, що малознайомі люди, які мешкають по сусідству, викрали мобільний телефон у її сина. Сума матеріального збитку становить понад одну тисячу гривень. Вжитими заходами правоохоронцями викрито 23-річного Костянтина, у якого вилучено речовий доказ. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ надійшла заява від жителя району щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка у дворі будинку по проспекту Добровольського відкрито заволоділа його дублянкою, мобільним телефоном та портмоне з грошима, чим завдала матеріального збитку на загальну суму 10000 гривень. В результаті оперативно-розшукових заходів працівниками міліції у вчиненні вказаного правопорушення викрито Олександра, 1991 р.н.

Працівниками Овідіопольського РВ викрито Андрія, 1994 р.н., та Сергія, 1995 р.н., які через відчинені вхідні двері проникли до будинку місцевого пенсіонера та, застосувавши відносно останнього насилля, відкрито заволоділи ключами від його автомобіля. Зловмисникам не вдалось заволодіти автівкою потерпілого, через те, що вона знаходилась у несправному стані. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.15 (замах на злочин) та ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 17-річна Руслана, яка повідомила про те, що коли вона знаходилась біля ринку, невідома особа з її кишені викрала гаманець з грошима. В ході відпрацювання міста правоохоронцями викрито 28-річну Юлія, у якої було вилучено викрадене майно. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ширяївського РВ надійшла заява від Василя, 1951 р.н., про те, що невідома особа викрала металевий обертаючий круг вагою 200 кг. Сума матеріального збитку становить 14000 гривень. Вжитими заходами викрито Олега, 1986 р.н. та Тараса, 1992 р.н. Від зловмисників надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

 

Працівниками Біляївського РВ викрито Миколу, 1954 р.н., у якого під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання вилучено патрон калібру 9 мм до «ПМ» та два патрони калібру 5.6 мм до мілкокаліберної гвинтівки. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито Вікторію, 1994 р.н., яка, знаходячись в приміщенні торгівельного комплексу, викрала жіночу сумку. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Працівниками Кодимського РВ викрито Віктора, 1964 р.н., який, під час спільного вживання спиртних напоїв та раптово виниклої сварки, наніс тілесні ушкодження Олександру, 1972 р.н., від яких останній помер на місці події. Попередня правова кваліфікація за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Працівниками Суворовського РВ викрито непрацюючу Юлію, 1989 р.н., яка шахрайським шляхом, під приводом продажу куртки заволоділа грошима одеситки у сумі 1750 гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...