Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 24.12.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 220 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками сектору боротьби з економічними злочинами Котовського МВ на продовольчому ринку викрито 54-річного Тімура, який здійснював незаконний обмін іноземної валюти. Чоловік притягнутий до відповідальності за ст. 162 (порушення правил про валютні операції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. У нього вилучено 40 доларів США. 

До Суворовського РВ звернувся житель району з заявою щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з підсобного приміщення будинку таємно викрала його перфоратор, чим завдала матеріального збитку на суму 1500 гривень. За гарячими слідами працівники міліції викрили Сергія, 1983 р.н., який зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. 

В ході оперативно-профілактичних заходів щодо порушень обігу піротехнічних засобів, співробітниками Котовського МВ було виявлено факт незаконної реалізації піротехнічних виробів на місцевому ринку Геннадієм, 1980 р.н. Громадянина притягнуто до відповідальності за ст. 1955 (незаконне зберігання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...