Інспектори ДАІ у Києві виявили викрадений автомобіль «BMW X5»

У столиці 28 січня інспектори ДАІ виявили 437 порушень правил дорожнього руху. За добу, інспектори ДАІ до відповідальності притягнули 125 водіїв, що не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки – 36, без необхідних документів за кермо сіли 34 водії. Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 27 водіїв. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 44-х керманичів та виявили 52 пішоходи-порушники.

 У середу зареєстровано 3 ДТП, в яких троє людей отримали травми.

За інформацією Гідрометцентру України, в столиці найближчим часом очікуються опади у вигляді мокрого снігу з дощем. Зважайте на погодні умови, збільшуйте дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду, рухайтесь з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовтесь від ризикованих маневрувань. При зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію. А пішоходам радимо мати на одязі світловідбиваючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на проїжджій частині. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

У Києві, 28 січня, невідомі особи скоїли п’ять незаконних заволодінь транспортними засобами. Так, в Оболонському районі, з проспекту Героїв Сталінграда, було викрадено автомобіль «TOYOTA LAND CRUISER», н.з. АА9455ОМ, 2004 р.в., чорного кольору; у Дарницькому районі, з вулиці Драгоманова, – «LEXUS RX 350», н.з. АА5543АА, 2008 р.в., чорного кольору; в Печерському районі, з вулиці Великої Васильківської, – «TOYOTA HIGHLANDER», н.з. ВВ7499СВ, 2011 р.в., білого кольору; у Голосіївському районі, з проспекту Академіка Глушкова, – «ВАЗ 2109», н.з. 36893КА, 1990 р.в., чорного кольору; у Деснянському районі, з вулиці Шолом-Алейхема, – «TOYOTA COROLLA», н.з. 37746ОК, 1988 р.в., червоного кольору. Прийняті міри розшуку.

Натомість, інспектори ДАІ у Печерському районі виявили раніше викрадений автомобіль «BMW X5», яким незаконно заволоділи невстановлені особи 28 січня 2015 року на вулиці Старонаводницькій.

Також, у Дніпровському районі інспекторами ДАІ було затримано водія автомобіля «MITSUBISHI OUTLANDER», під час перевірки якого встановлено, що автомобіль значиться в розшуку. Крім того, у Голосіївському районі було затримано жінку, в якої виявлено та вилучено наркотичну речовину. Правопорушників доставлено до райуправлінь міліції.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохід та Пішохідний перехід», «Рядність», «Акциз» та «Номерний знак».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

 УДАІ в м.Києві

You may also like...