Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 09.02.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 9 лютого

7 лютого до працівників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернувся безробітний, раніше судимий 35-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що малознайомий чоловік побивши руками по голові та тулубу, заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину встановлений та опитаний безробітний, 20-річний громадянин. Викрадене – вилучено.

Того ж дня до правоохоронців звернувся безробітний 24-річний мешканець Дніпродзержинська із заявою про те, що о 00.30 по вул. Дніпробудівській, малознайомий чоловік побивши руками по обличчю та тулубу, заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину встановлений та опитаний безробітний, 19-річний місцевий житель.

За грабіж у 35-річної громадянки, який мав місце 24 жовтня 2014 року в м. Дніпродзержинську встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 30-річний чоловік. Зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

За грабіж у 26-річної громадянки, який мав місце 10 лютого в м. Павлоград, встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 27-річний місцевий житель. Ведеться слідство.

За грабіж майна у 48-річного громадянина, який мав місце 15 листопада 2014 року встановлений та опитаний безробітний 24-річний місцевий житель. Зловмисник заарештований за вчинення аналогічних злочинів.

За цими фактами було внесено відомості до ЄРДР за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

8 лютого в квартирі по вул. Платона Петряєва, в м. Дніпропетровську було виявлено труп безробітного, 51-річного громадянина з тілесними ушкодженнями у вигляді ножових поранень. Встановлено, що між потерпілим та безробітним 51-річним винаймачем вищевказаної квартири, в ході спільного розпиття спиртних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, виникла сварка в ході якої останні спричинили один одному ножові поранення, від яких потерпілий помер на місці, а зловмисника з попереднім діагнозом: проникаюче колото-різане поранення черевної порожнини було госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...