20 працівникам ФСБ РФ підготовлено письмове повідомлення про підозру

 

Головною військовою прокуратурою Генеральної прокуратури України 20-ти співробітникам Федеральної служби безпеки Російської Федерації, двоє з яких були їх керівниками, підготовлено письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28 та ч. 1 ст. 111 КК України (організація, підготовка та вчинення державної зради організованою групою).

Як повідомили у Генеральній прокуратурі України, відповідно до вимог чинного кримінального процесуального законодавства України письмове повідомлення про підозру в установленому порядку буде передано до Посольства Російської Федерації у Києві і до Генеральної прокуратури Російської Федерації.

Беззаперечні докази у скоєнні зазначених злочинів, вчинених під час Революції Гідності, здобуті в ході розслідування кримінального провадження щодо колишніх Голови СБУ, його першого заступника, начальників департаментів боротьби з кіберзлочинністю та захисту національної державності, які своїми діями завдали істотної шкоди суверенітетові, територіальній цілісності і недоторканості, національній та інформаційній безпеці України.

Довідково: наразі заарештовано колишнього начальника одного з департаментів Служби безпеки України генерал-майора.

 

You may also like...