Резонансні кримінальні правопорушення та події у Луганській області на 4 березня

Прес-реліз про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 4 березня 2015 року

Тілесні ушкодження

3 березня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшла інформація про те, що бригадою швидкої медичної допомоги від будинку по проспекту Хіміків до міської лікарні у непритомному стані з діагнозом: закрита травма грудної клітини, перелам трьох ребер, закритий перелам кісток носа, закрита тупа травма живота, численні забої, саднини, кровопідтіки голови та грудної клітини госпіталізовано місцевого мешканця 1957 р.н. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення обставин отримання тілесних ушкоджень потерпілим.

Розбої

3 березня до Старобільського райвідділу міліції поштою надійшли заяви від луганчан (1953, 1957 і 1981 р.н.) про те, що у серпні-травні минулого року за місцем їх мешкання (м. Луганськ, вул. 16-та Лінія, пл. Героїв ВОВ) невідомі озброєні особи у камуфляжному одязі, які назвалися представниками «Армії Південного сходу», під загрозою застосування вогнепальної зброї, заволоділи документами на квартири та особистим майном заявників. Дані факти зареєстровано.

Злочини проти громадської безпеки

2 березня внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї з підконтрольної «ЛНР» території вогнепальне поранення плечової кістки отримав військовослужбовець ЗСУ 1995 р.н. Даний факт зареєстровано.

3 березня співробітники СБУ та УБОЗ УМВСУ в Івано-Франківській області виявили факт участі у незаконному озброєному формуванні «ЛНР» гр. Н. 1982 р.н. і гр. С. 1991 р.н. (мешканці м. Лисичанськ). Дані факти зареєстровані. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіків.

Грабежі

3 березня до Лисичанського міськвідділу міліції надійшла заява від місцевого мешканця 1944 р.н. про те, що невідомий чоловік, із застосуванням насилля, проник до квартири заявника і відкрито заволодів грошима.

До Старобільського райвідділу міліції надійшла заява від місцевого мешканця про те, що 2 березня невідомий чоловік біля будинку по вул. Пушкіна, із застосуванням насилля, відкрито заволодів його ноутбуком.

Дані факти зареєстровані. Уживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння грабежів.

Вилучення зброї та боєприпасів

3 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Троїцького райвідділу міліції за місцем мешкання місцевого жителя 1975 р.н. (вул. Північна) виявили та вилучили обріз одноствольної мисливської рушниці марки «ТОЗ-16».

3 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Кремінського райвідділу міліції за місцем мешкання місцевого жителя 1961 р.н. (с. Новоастрахань, вул. Дзержинського) виявили та вилучили дві гранати Ф-1 та два запали до них, які йому на зберігання передав малознайомий чоловік.

Дані факти зареєстровані. Вилучене направлено на дослідження.

Вилучення наркотиків

3 березня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Сєвєродонецького міськвідділу міліції у тамбурі квартири по пр-ту Гвардійський виявили та вилучили 2 паперових згортка та поліетиленовий пакет з марихуаною загальною вагою 100 грамів, яка належить 20-річному місцевому мешканцю. Даний факт зареєстровано. Вилучене направлено на дослідження.

Наруга над могилою

До Рубіжанського міськвідділу міліції поштою надійшло звернення керівництва комунального підприємства «Шляхове – експлуатаційне підприємство» про те, що 2 березня невстановлені особи пошкодили три могили на території кладовища у м. Рубіжне. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення.

Безвісти зниклі

До органів внутрішніх справ надійшло повідомлення від мешканця м. Сєвєродонецьк 1953 р.н. про те, що 1 березня двоє його знайомих громадян Іраку Мунеам Таір Фарис Альзухалірі, 1978 р.н., та Альрубаі Амер Абдалджабб, 1980 р.н., які є студентами Східноукраїнського Національного університету ім. В. Даля, виїхали на таксі з м. Луганська, після чого зв’язок з ними був втрачений.

3 березня до Попаснянського райвідділу міліції надійшла заява про те, що 26 лютого пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся Швед П.К., 1929 р.н. (мешканець м. Гірське).

Дані факти зареєстровані.

Розкрито з раніше скоєних злочинів

Крадіжки

У ході проведення оперативно-розшукових заходів за фактами крадіжок, які мали місце 10 січня та 6 лютого, співробітники Кремінського райвідділу міліції викрили місцевого мешканця 1988 р.н. Чоловік затриманий на підставі ст. 208 КПК України. Дані факти зареєстровані.
Незаконне заволодіння автотранспортом

3 березня співробітники ВДАІ, сектору карного розшуку Попаснянського райвідділу міліції спільно з бійцями батальйону «Вінниця» біля будинку по вул. Первомайській у м. Попасна затримали а/м ВАЗ 21099 під керуванням чоловіка 1975 р.н. У ході перевірки встановлено, що автомобіль перебуває у розшуку як викрадений. Даний факт зареєстровано.

ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

You may also like...