Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 174 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Олега, 1993 р.н., про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів його мобільним телефоном. Вжитими заходами викрито Сергія, 1996 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ – мобільний телефон.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від Віктора, 1967 р.н., про те, що невідомий зловмисник, через відчинені двері, проник до його квартири та викрав системний блок. Сума збитку становить 8000 грн. Вжитими заходами було викрито раніше засудженого за крадіжку Кирила, 1991 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До Ізмаїльського РВ надійшло повідомлення вiд Дмитра, 1962 р.н., про те, що невідомий зловмисник проник до його гаража, що розташований на подвір’ї його будинку, звідки незаконно викрав автомобіль. В ході розшукових заходів викрито Іллю, 1999 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального Кодексу України, триває слідство.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 31-річний житель села Броска, який повідомив, що невідома особа з подвір’я будинку скоїла крадіжку велосипеда. Вжитими заходами викрито 19-річного односельця заявника. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Київського РВ в ході огляду житлового приміщення одесита, 1972 р.н., було виявлено та вилучено 17 патронів калібру 7,62 мм, 18 патронів від мисливської рушниці 12 кал., 12 патронів кал. 9 мм травматичної дії та димову шашку. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

Працівниками Малиновського РВ на вул. Краснова, зупинено Ігоря, 1994 рн., який, побачивши працівників міліції, викинув з кишені полімерний пакет з невідомою речовиною. При проведенні огляду місця події, працівники слідчо-оперативної групи виявили та вилучили полімерний пакет з пігулками в кількості 70 шт. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Триває перевірка.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Ігоря, 1978 р.н., про те що невідомий зловмисник таємно викрав його мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить 1850 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 54-річного Ігоря,від якого отримано правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185 (крадіжка) КК України .

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...