Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 23 березня

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 23 березня

22 березня до Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції надійшло повідомлення про те, що чоловіка 1975 р.н. з проникаюче колото-різане поранення грудної клітини госпіталізовано до лікарні. Працівниками міліції було встановлено, що о 01.00 за місцем спільного мешкання у потерпілого, який перебував у нетверезому стані, виник конфлікт із дружиною, непрацюючою жінкою 1977 р.н., в ході якого їхній спільний малолітній син 2004 р.н., під час погроз батька фізичною розправою матері, взяв кухонний ніж та наніс один удар у спину потерпілого, після чого сварка припинилась та дружина викликала бригаду швидкої медичної допомоги. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

21 березня до Тернівського міського відділу міліції звернулась жінка 1987 р.н. Заявниця повідомила про те, що 11.03.2015 о 10.00 невідомий, знаходячись в приміщенні одного з магазинів по вул. Пушкіна шляхом ривка з прилавку заволодів грошима 660 грн. За вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1989 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Працівниками Дзержинського райвідділу Криворізького міського відділу міліції за грабіж майна у чоловіка 1982 р.н., який мав місце 10.01.2015 біля одного з кафе «азері» по вул. Тбіліській встановлений та затриманий непрацюючий раніше судимий чоловік 1988 р.н. Викрадений мобільний телефон та куртка вилучені. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського відділу міліції за грабіж майна у чоловіка 1995 р.н., який мав місце 18.02.2015 біля вул. Мира встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий 1979 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Працівниками Кіровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся місцевий житель, непрацюючий 1978 р.н. Заявник повідомив про те, що о 02.40 на перехресті проспектів Кірова та Пушкіна, п’ятеро невідомих, побивши руками по обличчю, заволоділи мобільним телефоном та гаманцем з грошима 300 грн. За вчинення злочину затриманий непрацюючий чоловік 1993 р.н. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Працівникам Лінійного відділу у річковому порту надійшло повідомлення від непрацюючого жителя м. Дніпродзержинська 1973 р.н., що на береговій смузі р. Дніпро, поблизу острова «Кривець» він виявив запал «узргм-2», 2 сигнальні ракети червоного вогню та 1 димову шашку. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...