Чернігівці намагаються вигнати з міста «політичних гастролерів»

Чернігів не миритиметься із присутністю молодиків із Дніпропетровська, які беруть участь у замовних політичних акціях. Про це йдеться у зверненні місцевої громади до голови Чернігівської ОДА та начальника обласного управління МВС.

 «Ми, мешканці Чернігова, звертаємось до керівництва області та обласних правоохоронних органів з вимогою припинити діяльність групи людей з Дніпропетровська, яка намагається розхитати та дестабілізувати ситуацію в місті», – йдеться у зверненні.

За словами чернігівців, молоді люди, які представляються представниками одного з кандидатів в народні депутати, поводяться зухвало, намагаються влаштувати провокації та розхитати ситуацію у місті. Зокрема, мешканці твердять, що населенню від імені «дніпропетровського кандидата» роздають продуктові набори, а його помічники спортивної зовнішності намагаються залякати місцевих журналістів та громадських діячів.

«Влада повинна втрутитись в ситуацію, не чекаючи, поки вона зайде надто далеко», – підсумовується у зверненні.

Кількома днями раніше проти заїжджих «політичних гастролерів», які вже почали наводити у місті «свої порядки» відкрито виступив відомий громадський активіст, один з лідерів партії «Демократичний альянс» Ігор Андрійченко. В ефірі «Громадське Чернігів» він заявив, що громадськість Чернігова має об’єднатися, аби не допустити перемоги кандидата з Дніпропетровська Геннадія Корбана на виборах до парламенту.

«У Геннадія Корбана така слава, що необхідно, щоб Чернігів представляли інші кандидати.  Демальянс  готовий об’єднатися, щоб на виборах до органів місцевої влади Чернігова не переміг варяг, яким є Корбан», – підкреслив він.

Раніше Андрійченко у соцмережі писав, що отримав «наполегливе прохання» від «дніпропетровської команди» зустрітися. Але активіст відмовився, мотивуючи це небездоганною репутацією пана Корбана.

Нагадаємо, у 205-му окрузі в місті Чернігів мають відбутися дострокові місцеві вибори, бо обраний за цим округом депутат Валерій Куліч був призначеним головою Чернігівської ОДА. Про наміри балотуватися на цих виборах поки що заявив лише Геннадій Корбан. 

You may also like...