Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19.05.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 193 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Суворовського РВ надійшла заява від Миколи, 1987 р.н., про те, що, невідомий зловмисник наніс йому тілесні ушкодження та шляхом ривка, відкрито заволодів мобільним телефоном та гаманцем, в якому знаходились гроші в сумі 7000 грн. Вжитими заходами викрито жителя Любашівського району, 1995 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

До Кілійського РВ надійшла заява від жителя м. Кілія, 1944 р.н., про те, що жителька с. Василівка, 1966 р.н., знаходячись у нього в гостях, під час спільно вживання спиртних напоїв, викрала з кишені його куртки гроші в сумі 200 грн.

До Приморського РВ надійшла заява від Наталії, 1972 р.н., про те, що невідомий зловмисник з вітрини магазину викрав 20 метрів поливного шлангу. Вжитими заходами співробітниками сектору карного розуку за гарячими слідами на ринку "Привоз" викрито раніше засудженого за грабіж Ігоря, 1974 р.н. Від зловмисника отримано правдиві свідчення, вилучено речові докази.

До Суворовського РВ надійшла заява від Ольги, 1984 р.н., про те, що невідомий зловмисник викрав мобільний телефон у її неповнолітнього сина 2002 р.н. Вжитими заходами викрито 23-річного громадянина, від якого надійшли правдиві свідчення. Речовий доказ вилучено.

Працівниками Приморського РВ викрито 40-річного одесита, який, перебуваючи в приміщенні супермаркету, шляхом вільного доступу вчинив крадіжку консервів. Правопорушник визнав свою провину. Йому загрожує покарання, передбачене частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито 24-річного Дмитра, який шляхом пошкодження віконної решітки проник до приміщення квартири, звідки викрав особисті речі, що належать 30-річному одеситові. Потерпілому завдано матеріальної шкоди в розмірі трьох тисяч гривень. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

До Білгород-Дністровського МВ звернулася 50-річна жителька міста та повідомила, що невідома особа, на одній з вулиць міста, викрала два каналізаційні люки. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 35-річного жителя міста. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Київського РВ надійшла заява від Олени, 1968 р.н., про те, що невідомий зловмисник заволодів її автомобілем, який був припаркований на пр. Ак.Глушко. Вжитими заходами викрито Дениса, 1981 р.н., від якого отримані правдиві свідчення.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від 24-річного жителя сел. Лиманське, про те, що невстановлена особа викрала мопед, який знаходився на вулиці біля будинку. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито Станіслава, 1996 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Працівниками сектору карного розшуку Роздільнянського РВ викрито раніше судимого 42-річного Віктора, який з двору місцевого жителя викрав велосипед вартістю 600 гривень. Від затриманого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ із заявою звернулась 26-річна жителька міста, яка повідомила, що невідома особа проникла до приміщення флігеля, звідки скоїла крадіжку цифрового фотоапарату. Проведеними оперативно-розшуковими заходами викрито раніше судимого 46-річного ізмаїльчанина. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від власниці торговельного кіоску Олени, 1960 р.н., яка повідомила, що невідомий зловмисник, пошкодивши замок холодильника, викрав 25 пляшок мінеральної води. Сума матеріального збитку становить майже 500 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 39-річного Павла. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...