Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 26.06.2015

 За добу інспекторами ДАІ виявлено 99 порушень Правил дорожнього руху в рамках заходів «Перевізник»

За 25 червня у Києві виявлено 366 порушень правил дорожнього руху. Інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 67 водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, 4 – за порушення правил проїзду перехресть, 25 – правил зупинки і стоянки, 18 – за керування транспортними засобами без необхідних документів. Крім того, за керування напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 28 водіїв. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 33-х керманичів та виявили 49 пішоходів-порушників.

За четвер зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод (серед них 1 за участю неповнолітнього), в яких 6 осіб отримали травми.

Водії! Тривають літні шкільні канікули. Більшість дітей проводить вільний час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Раптова поява дитини на дорозі – завжди небезпечно. А їх поведінка не завжди буває передбачуваною. Зважаючи на це, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням під час керуванням автомобілем бути уважними і обережними, особливо біля шкіл (працюють літні табори). Наближаючись до пішохідних переходів – зменшувати швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном. Пам’ятайте! Від кожного з нас залежить здоров’я і життя наших дітей!

За добу в столиці зареєстровано 6 незаконних заволодінь транспортними засобами: Шевченківський – а/м «ВАЗ-2107», н.з. АА6441ВВ, 2005 р.в., червоного кольору; Деснянський – а/м «ВАЗ-21053», н.з. 52440КТ, 1994 р.в., білий; Солом’янський – а/м «Субару», н.з. АА4483, 2008 р.в., бежевий; Подільський – а/м «Джип Гранд Чероки», н.з. АА7667ЕЕ, 2006 р.в., бежевий; Подільський – а/м «Міцубіші Паджеро Вагон», н.з. АА5509МТ, 2008 р.в., чорний; Шевченківський – а/м «Мерседес Бенц 320», н.з. RPR10YS (Польщі), 2002 р.в., чорний. Вжиті заходи розшуку.

Натомість працівники ДАІ знайшли сім авто, які знаходились у розшуку. Крім того затримано громадянина, який перебував у розшуку за скоєння злочину. У Печерському районі затримано водія а/м «МАН», який перевозив «МАФ» без необхідних документів.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохід. Пішохідний перехід», «Рядність», «Автокавярні», «МАФ», «Номерний знак», та «Перевізник».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ в м. Києві

You may also like...