Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 02.07.2015

За 01 липня у Києві виявлено 307 порушень правил дорожнього руху. 

Інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 72 водії, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, 3 – за порушення правил проїзду перехресть, 16 – правил зупинки і стоянки, 15 – за керування транспортними засобами без необхідних документів. Крім того, за керування напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 22 водії. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 29 керманичів та виявили 49 пішоходів-порушників.

У середу, зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод в яких двоє людей загинуло, та 6 осіб отримали травми. Два наїзди на пішоходів.

Допоможіть знайти! В Оболонському районі у житловій зоні, невстановлений водій скоїв наїзд на жінку та з місця пригоди зник. Це сталося 1 липня о 23 годині 17 хвилин на вулиці Лайоша Гавро 18-А.

Невстановлений водій автомобіля «HYUNDAI ELANTRA», скоїв наїзд на 27- річну жінку та залишив місце пригоди. Внаслідок наїзду пішохода із тяжкими травмами доставлено до ЛШМД. Попередньо, у дівчини забиття відділу хребта, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та перелом правої кісті. Прохання всім, хто міг бути свідком ДТП надати інформацію на телефон чергової частини 483-70-64 або на гарячу лінію «102».

Водії! Тривають літні шкільні канікули. Більшість дітей проводить вільний час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Раптова поява дитини на дорозі – завжди небезпечно. А їх поведінка не завжди буває передбачуваною. Зважаючи на це, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням під час керуванням автомобілем бути уважними і обережними. Наближаючись до пішохідних переходів – зменшувати швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном. Пам’ятати! Від кожного з нас залежить здоров’я і життя наших дітей!

За добу в столиці зареєстровано 5 незаконних заволодінь транспортними засобами: Деснянський – а/м «ВАЗ-2105», н.з. АА2905АК, білого кольору, 1992 року; Дарницький – а/м ВАЗ 21061, н.з. 26708КН, білого кольору, 1986 року та «HONDA ACCORD», н.з. ВІ1862СА, чорного кольору, 2008 року; Подільський «Volkswagen SHARAN», н.з. 15763XI, чорного кольору, 2000 року.

Вжиті заходи розшуку. Разом з тим розшукано, мотоцикл, «KAWASAKI ZX600M1H», що був викрадений на території Оболонського району.

Крім того, працівники ДАІ знайшли сім авто, які знаходились у розшуку.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохід. Пішохідний перехід», «Рядність», «Автокавярні», «Акциз», «МАФ».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у разі виявлення фактів перевезення та установлення тимчасових торгівельних споруд (МАФ).

УДАІ в м. Києві

You may also like...