Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.07.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 214 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Балтського РВ надійшла заява від 42-річної Лариси, про те, що 30 червня п.р. знаходячись в с.Оленівка Балтського району, невідомий юнак влаштував бійку з її сином, в ході якої відкрито заволодів велосипедом та мобільним телефоном. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. Вжитими заходами викрито 22-річного мешканця с.Оленівка. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ надiйшла заява 72-річної Наталії, про те, що малознайомий чоловік на ім’я "Микола" відкрито заволодів трьома мобільними телефонами, які знаходились у її будинку. Сума матеріального збитку становить 2200 гривень. Вжитими заходами викрито 51-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Овідіопольського РВ в смт. Великодолинське зупинено двох молодиків (18 та 29 років), у яких в ході зовнішнього огяду виявлено та вилучено 1 кущ коноплі та речовину рослинного походження чорного кольору у вигляді "кульки". Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. Триває слідство.

 

До Ізмаїльського МВ надiйшла заява 72-річної мешканки села Броска, про те що, невідома особа, знаходячись біля її будинку, відкрито викрала в неї три мобільних телефони. Вжитими заходами був встановлений 50-річний односельчанин . Відкрито кримінальне провадження за ст.186 (грабіж) Кримінального Кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...