Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 03.07.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 3 липня

2 липня до працівників Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 56-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 01.30 біля будинку по вул. Героїв Сталінграда, безробітний, 27-річний місцевий житель вдаривши рукою по обличчю, заволодів грошима у сумі 50 гривень. Зловмисник затриманий. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

2 липня до працівників Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 36-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що 23 червня о 02.00 біля будинку по вул. 22 Партз’їзда, малознайомі чоловіки, під погрозою застосування фізичної розправи, заволоділи велосипедом. За вчинення злочину встановлені та опитані безробітні місцеві жителі, 28-ми та 29-ти років. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

2 липня до працівників Криворізького міського управління звернулась 53-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 13.50 по вул. Косіора, невідомий штовхнувши її у груди заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину встановлений та опитаний раніше судимий 37-річний місцевий житель. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За грабіж майна у 31-річної громадянки, який мав місце 4 червня у Дніпропетровську був встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 33-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...