У Києві за вихідні викрадено п’ять автомобілів

У суботу, 04 червня, правоохоронці зареєстрували два незаконних заволодіння у Печерському районі та ще по одному у Подільському та Дарницькому районах.

 Так, у центрі, невідомі особи викрали два позашляховика: з вулиці Академіка Богомольця,  білий  «LAND ROVER RANGE ROVER», н.з. АА4444ВК, 2014 року, а з вулиці Кутузова – чорну «TOYOTA LAND CRUISER 4.7», н.з. АА7824ІХ, 2010 року. Крім того, На Подолі, з  вулиці Полкової,  викрадено зелений  «DAEWOO LANOS 1.5», н.з. АА8581МВ, 2006 року, а у Дарниці, з вулиці Бориспільської, червону «HONDA CIVIC», н.з. АА3423ОЕ, 2008 року. У неділю, 05 липня,  у Дарницькому районі,  зареєстроване  ще одне незаконне заволодіння. Там , з вулиці О. Мішуги, невідомі особи викрали  білу «ToyotaCamry», номерний знак АН8500СК, 2013 року випуску. Прийнято міри розшуку.

За перше півріччя 2015 року в столиці зареєстрували 850 незаконних заволодінь транспортними засобами. Як правило, автовласники позбавлялися своїх транспортних засобів уночі. Саме у цей час доби зареєстровано 495 викрадень. Увагу автокрадіїв, перш за все, привертали транспортні засоби, які необладнані надійними протиугінними системами безпеки, залишені неподалік будинків та неосвітлених місцях. Найпопулярнішими у викрадачів були автомобілі марок «Toyota» – 113 угонів та «ВАЗ» – 106. Трійку «лідерів» замикають «LEXUS» – 47. Також, найчастіше викрадали  «HONDA»- 42,  «BMW» – 32  та «VOLKSWAGEN» – 30. 

Державтоінспекція вкотре звертає увагу власників транспортних засобів на те, що увагу автокрадіїв, перш за все, привертають транспортні засоби, які необладнані надійними протиугінними системами безпеки, залишені неподалік будинків та неосвітлених місцях.  Запам’ятайте! Якщо у вас викрали транспортний засіб необхідно негайно зателефонувати за номером «102»і повідомити про це, вказавши державний номер, марку, колір, особливі ознаки та номери агрегатів. Своєчасне звернення до міліції збільшує шанси його знайти.

В столиці інспектори ДАІ виявили автомобіль – двійник   «Jeep Cherokee»
 
У суботу, правоохоронці у Дніпровському районі, виявили та затримали  автомобіль «двійник». Інспектори ДАІ під час нагляду за дорожнім рухом звернули увагу на позашляховик «Jeep Cherokee» та зупинили його. Під час перевірки з’ясувалося, що номер кузова автомобіля не співпадає з записом у свідоцтві про реєстрацію та взагалі серед зареєстрованих на Україні не значиться. Водія для з’ясування всіх обставин доставлено до райуправління міліції.

 

Крім того, у Святошинському районі, інспектори ДАІ, виявили  раніше викрадений позашляховик «LEXUS-460». Машиною незаконно заволоділи невідомі особи у червні 2015 року на вулиці К. Малевича. Також, за 4-5 липня, виявлено 10 автомобілів, що значились у розшуку. 
 
ДАІ Києва
 

You may also like...