Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 07.07.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 219 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Наталії, 1977 р.н., яка повідомила, що невідомий зловмисник відкрито заволодів у неї ювелірними прикрасами та грошима. Сума матеріальної шкоди становить 51 403 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито раніше судимого 28-річного мешканця Іллічівська. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Київського РВ надійшла заява від Вікторії, 1993 р.н., про те, що двоє невідомих зловмисників скоїли крадіжку її особистого майна. Сума збитку становить 2380 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито двох одеситок, 1997 р.н., від яких отримано правдиві свідчення.

До Київського РВ надійшла заява від Олександра, 1959 р.н., про те, що невідомий зловмисник через незачинені двері, проник на територію його домоволодіння, звідки скоїв крадіжку металевих труб. Сума збитку становить 600 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Руслана, 1979 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Малиновського РВ надійшла заява від Ганни, 1983 р.н., про те, що невідомий зловмисник, шляхом ривка, заволодів її золотим ланцюжком з кулоном та хрестиком. Сума збитку становить 3000 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито жителя Закарпатської області, 1998 р.н, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Великомихайлівського РВ надійшла заява від жителя с. Малозименове, 1948 р.н., про те, що невідомий зловмисник незаконно заволодів його автомобілем "ВАЗ-2107", який він залишив на території тракторної бригади в Іванівському районі. В ході розшукових заходів даний автомобіль знайдено біля с. Петрівське Великомихайлівського району. Встановлено, що транспортний засіб викрав 26-річний односельчанин заявника.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...