Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.07.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 227 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

До чергової части Ізмаїльського МВ звернувся 40-річний Степан, який повідомив, що невідома особа з подвір’я його будинку скоїла крадіжку металевих виробів. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито раніше судимих Ганну та Тетяну, віком 32 та 35 років. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Котовського МВ викрито 30-річного місцевого жителя, який скоїв крадіжку гаманця пенсіонерки. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Триває слідство.

 

До Ізмаїльського МВ з заявою звернувся 73-річний мешканець села Броска, який повідомив, що невідома особа проникла на подвір’я його будинку, звідки скоїла крадіжку металевих виробів. Сума матеріального збитку становить 1500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито раніше судимих жителів міста, віком 25 та 27 років. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...