На Київщині внаслідок ДТП 1 людина загинула та п’ять травмовано (ФОТО)

12 липня 2015 року о 20:15 на 37 кілометрі автодороги Київ-Чоп, поблизу села Березівка, Макарівського району, 34-х річний водій, керуючи автомобілем ,,OPEL VIVARO”, здійснюючи маневр розвороту, не надав перевагу в русі автомобілю ,,ВАЗ 21114”, під керуванням 60-ти річного водія, який рухався по головній дорозі в напрямку м. Києва, внаслідок чого трапилося зіткнення транспортних засобів.

В результаті цієї ДТП пасажирка автомобіля ,,OPEL VIVARO”, від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди, а троє пасажирів даного авто, серед яких 2-х річна дитина та водій і пасажир автомобіля ,,ВАЗ 21114”отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Травмованих було доставлено до Макарівської центральної районної лікарні та до лікарні Шевченківського району м. Києва, а дитину доставлено до Київської дитячої лікарні ,,ОХМАДИТ”.

ДТП

Державтоінспекція Київщини вкотре закликає всіх водіїв до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Ні в якому разі не перевищуйте швидкісний режим, не виконуйте невиправданих маневрів, завжди оцінюйте дорожню обстановку та не піддавайте випробуванням власну долю і долю людей, які можуть стати жертвами вашої легковажності. Також ДАІ Київщини нагадує всім водіям, що не потрібно нехтувати безпекою маленьких пасажирів перевозячи їх без спеціальних крісел, саджаючи на штатні сидіння, або на руки дорослим. Для безпечної їзди ваших дітей необхідно використовувати автокрісло!

 

Сектор профілактичної роботи УДАІ в Київській області

You may also like...