На Рівненщині оперативно розшукали «Ауді», водій якого скоїв смертельне ДТП та утік

Так, 11 липня, близько опівночі, до чергового УДАІ УМВС України в Рівненській області надійшло повідомлення про те, що в селі Трипутня Дубровицького району сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком.

Невідомий водій збив 52-річного пішохода, місцевого мешканця, після чого зник у невідомому напрямку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди чоловік від отриманих травм загинув на місці події.

 

На пошуки автомобіля та водія – порушника черговий управління Державтоінспекції орієнтував усі наряди ДПС ДАІ, які несли службу в прилеглих районах області. За уламками, що були виявлені на місці події, правоохоронці з’ясували, що наїзд було скоєно автомобілем «Aуді-80» зеленого кольору.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники ДАІ встановили, що до скоєння дорожньо-транспортної пригоди причетний 17-річний мешканець Дубровицького району, який керував автомобілем «Aуді-80». Водій іномарки не мав посвідчення водія на право керування авто та реєстраційних документів на транспортний засіб.

До того ж, перевіривши легковик за всіма базами Державтоінспекції, правоохоронці виявили, що автомобіль «AUDI-80» ввезений на територію України з порушенням митних правил.

Транспортний засіб працівники ДАІ доставили в Дубровицький райвідділ міліції. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Рівненської області)

You may also like...