Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 14.07.2015

 У Києві, 13 липня, зареєстровано п’ять дорожньо-транспортних пригод, в яких п’ятеро осіб отримали травми. Серед травмованих дитина – пасажир.

Автопригода, в якій травми отримав 11-річний хлопчик сталася на вулиці Академіка Глушкова, що у Голосіївському районі. Внаслідок зіткнення автомобіля «Фольксваген Транспортер» та автобуса «Богдан» травми отримав пасажир «Фольксвагена». Дитину з забиттям тіла доставлено до дитячої лікарні «Охматдит». Розпочато розслідування.

Шановні водії! Неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху. Зважайте на погодні умови, збільшуйте дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду, рухайтесь з включеним ближнім світлом фар, відмовтесь від ризикованих маневрувань. При зупинці включати аварійну світлову сигналізацію.

Допоможіть знайти!

В столиці невстановлений водій скоїв наїзд на жінку та з місця пригоди зник.

Дорожньо-транспортна автопригода сталася 13 липня, о 00 годин 20 хвилин на Броварському проспекті,18, що у Деснянському районі. За попередніми даними, невстановленим автомобілем скоєно наїзд на 37-річну жінку. Водій не зупинившись залишив місце пригоди.
Внаслідок наїзду пішохода із закритою травмою живота, переломом лівої гомілки доставлено до лікарні.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати будь-яку інформацію з приводу ДТП на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 або «102» .

Зверніть увагу! Автопригоди за участю пішоходів трапляються переважно у темну пору доби і в період сутінок, коли знижується видимість на дорозі.

Шановні пішоходи! Аби убезпечити себе від біди радимо мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

У Києві за добу викрадено чотири авто

У понеділок, 13 липня, правоохоронці зареєстрували чотири незаконних заволодіння транспортними засобами. Автокрадіжки скоєні, переважно уночі, у наступних районах:

Голосіївський:TOYOTA-HIGHLANDER,н.з.АА6401МК,2012 р.в., сірого кольору,
Дарницький: «ВАЗ-2109», н.з. 23567ВВ, синього кольору, 1989 року;
Деснянському: «ВАЗ-217030», н.з.АА9054НІ, чорного кольору, 2008 року;
Солом’янський: «АЗЛК-2141», н.з. АМ1480АС, 1991 р.в., червоного кольору.

Прийнято міри розшуку.

Натомість, інспектори ДАІ виявили два раніше викрадених авто: «HUMMER GMC» та «TOYOTA AVENSIS». Транспортні засоби викрадені на території Солом’янського району у нинішньому році.

УДАІ м. Київ

You may also like...