У Миколаєві нетверезий водій перевозив озброєного пасажира

Про те, що по вул. Червоних Майовщиків чоловік, можливо, в стані сп’яніння керує автомобілем «ВАЗ-2109» правоохоронців сповістили стурбовані громадяни. За місцем виклику негайно виїхав наряд батальйону патрульної служби та екіпаж спеціального загону ДПС особливого призначення МВС України.

 

Дійсно, поблизу ринку «Штрасе», було помічено даний автомобіль. Під час спілкування з водієм було встановлено, що він перебуває з явними ознаками алкогольного сп’яніння, що було підтверджено в Миколаївському обласному наркологічному диспансері, де згідно результату проведеної експертизи рівень алкоголю становив 1,54 проміле при допустимій нормі – 0,2. Крім того, правоохоронці помітили, що з сумки 25-річного пасажира стирчить рукоятка металевого складного ножа та ще й перевозив пістолет марки ZORAKI.

Працівниками спеціального загону особливого призначення ДАІ МВС України відносно водія були складені адміністративні матеріали за ч.1 ст. 130 КУпАП за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння й для подальшого розгляду справи громадян було доставлено до райвідділу міліції.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Миколаївської області)

 

 

You may also like...