Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 16.07.2015

 У Києві, 15 липня, зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод, в яких шестеро людей отримали травми. Серед травмованих троє пішоходів. У двох випадках люди потрапляли під колеса автомобілів з власної вини.

Як приклад, автопригода, в якій через власну необережність, травмовано пішохода сталася у Голосіївському районі. На початку 22 години, на проспекті Голосіївському, 31-річний чоловік намагався перейти дорогу поза пішохідним переходом. Уникнути наїзду водію автомобіля «Nissan Qashqai» не вдалося.

Внаслідок автопригоди чоловіка із закритою черепно-мозковою травмою, переломом лівої гомілки доставлено до лікарні. Розпочато розслідування.

Зверніть увагу! Автопригоди за участю пішоходів трапляються переважно у темну пору доби і в період сутінок, коли знижується видимість на дорозі.

Шановні пішоходи! Аби убезпечити себе від біди радимо мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

За півроку 2015 року, в столиці з вини пішоходів сталося 97 автопригод:

перехід у невстановленому місці – 57 ДТП
невиконання вимог сигналів регулювання – 11
неочікуваний вихід на проїзну частину – 26 ДТП
перебування пішоходів у нетверезому стані – 3 ДТП

 

У Києві уночі викрадено позашляховик «Acura MDX»

У середу, 15 липня, правоохоронці зареєстрували незаконне заволодіння транспортним засобом. Так, уночі, з вулиці Княжий Затон,2-б, що у Дарницькому районі, невідомі особи викрали сірий позашляховик «Acura MDX», номерний знак АА0222ВН, 2008 року випуску. Прийнято міри розшуку.

Запам’ятайте! Якщо у вас викрали транспортний засіб необхідно негайно зателефонувати за номером «102» і повідомити про це, вказавши державний номер, марку, колір, особливі ознаки та номери агрегатів. Своєчасне звернення до міліції збільшує шанси його знайти.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...