Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04.08.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 96 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 32-річного одесита про те, що невідомий зловмисник шляхом ривка відкрито заволодів золотим ланцюжком з хрестиком. Сума матеріального збитку становить 2100 гривень. Вжитими заходами викрито 17-річного Юрія, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину, речові докази вилучено.

 

До чергової частини Приморського РВ звернулася 19-річна студентка з заявою про те, що невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа її мобільним телефоном. Сума матеріального збитку становить 4000 гривень. Вжитими заходами викрито 34-річного іноземця, у якого вилучені речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Ізмаїльского МВ викрито 28-річного Степана, який викрав з будинку своєї родички двохкамерний холодильник. Сума матеріального збитку становить 3000 гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення.

 

Працівниками Суворовського РВ викрито 24-річного жителя с. Нова Дофінівка, який на вул. Заболотного біля продуктового магазину викрав велосипед 37-річного Олександра. Сума матеріального збитку становить 7000 гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення та вилучено речові докази.

 

Співробітниками карного розшуку Котовського МВ викрито 30-річного місцевого мешканця, який скоїв крадіжку акумуляторної батареї з автомобіля 41-річного жителя міста, спричинивши матеріальний збиток на суму 1500 гривень. Відомості про дане кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...