Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13.08.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 107 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Приморського РВ звернулася 30-річна громадянка із заявою про те, що в трамваї невідома особа з її сумки таємно викрала фотоапарат. Сумма матеріального збитку становить 6000 гривень. Вжитими заходами викрито 29-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення про вчинення даного правопорушення.

 

Співробітниками Савранського РВ викрито 27-річного безробітного чоловіка, який відкрито заволодів візком 86-річної місцевої жительки. У візку пенсіонерки знаходилися гроші, посуд та продукти. Від зловмисника отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

Працівниками Малиновського РВ ОМУ були затримані два зловмисники, які на вул. Прохорівській викрали з автомобілю магнітолу. Під час затримання на місці вчинення злочину вони відмовились виконувати законні вимоги працівників міліції та чинили опір. Триває досудове розслідування.

 

 

При використанні даної інформації

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...