Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 14.08.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 14 серпня

13 серпня до працівників Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 34-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 02.10 у міському парку відпочинку на о. Монастирський, двоє невідомих, побивши руками по голові, заволоділи сумкою з грошима в сумі 100 гривень, флеш-картою, паспортом та водійським посвідченням. За вчинення злочину працівниками патрульної служби був встановлений та доставлений до райвідділу безробітний, 19-річний місцевий житель. В ході проведення слідчих дій був встановлений безробітний, раніше судимий 20-річний співучасник злочину. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

13 серпня до працівників Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна 52-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 23 липня о 04.50 біля одного із будинків по вул. Робочій, невідомий вдаривши по руці, заволодів сумочкою з паспортом, гаманцем, двома банківськими картками та ключами від квартири. За вчинення злочину встановлений та доставлений до райвідділу 18-річний місцевий житель. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За грабіж майна у 19-річного громадянина, який мав місце 8 липня у Дніпродзержинську були встановлені та опитані безробітні, 19-ти та 20-ти річні місцеві жителі. Викрадений велосипед, вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За грабіж майна у 38-річної громадянки, який мав місце 13 червня в Дніпропетровську був встановлений безробітний, раніше судимий 23-річний місцевий житель. За цим фактом ведеться слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...