Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 27.08.2015

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 27серпня

26 серпня до працівників Криворізького міського управління по телефону спецлінії «102» звернувся безробітний, раніше судимий 33-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 11.30 на зупинці громадського транспорту по вул. Ватутіна, малознайомий чоловік шляхом ривка, з рук заволодів барсеткою із грошима у сумі 50 грн., банківською карткою та ключами від квартири. За вчинення злочину був встановлений та доставлений до міліції безробітний, раніше судимий 32-річний місцевий житель. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

26 серпня до працівників Дніпродзержинського міського управління міліції по телефону спецлінії «102» звернувся безробітний, 56-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 14.00 по вул. Каштанів, двоє невідомих під погрозою фізичної розправи, заволоділи мобільним телефоном. За вчинення злочину були встановлені та опитані безробітні 31-річні місцеві жителі. За цим фактом ведеться слідство.

26 серпня до працівників Дніпродзержинського міського управління звернулась 48-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 20.00 невідомий, із торгівельного кіоску по вул. Сировця, відкрито, заволодів грошовим виторгом у сумі 1 495 грн. За вчинення злочину, пересічними громадянами був затриманий та переданий працівникам ОВС безробітний, раніше судимий 33-річний місцевий житель. Викрадене вилучено. За цим фактом ведеться слідство.

26 серпня до працівників Новомосковського міського управління звернулась безробітна, 40-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 11.00 біля одного з будинків по вул. Радянській, невідомий шляхом ривка з шиї заволодів ланцюжком із жовтого металу. За вчинення злочину був затриманий безробітний, раніше судимий 22-річний житель м. Дніпропетровська. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

26 серпня до працівників Павлоградського міськвідділу міліції звернувся безробітний, 49-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що 24 серпня о 15.00 невідомий, шляхом вільного доступу з подвір’я домоволодіння по провулку Синельниківському заволодів болгаркою. За вчинення злочину встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 24-річний місцевий житель. Викрадене вилучено. За цим фактом ведеться слідство.

За фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень, у вигляді колото-різаного поранення грудної клітини безробітному, раніше судимому 31-річному місцевому жителю, що мало місце 18 червня на зупинці громадського транспорту по вул. Електрозаводській в Кривому Розі, був встановлений та затриманий безробітний, 19-річний громадянин. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За грабіж майна у 58-річного громадянина, який мав місце 21 серпня в Дніпропетровському районі був встановлений та опитаний безробітний, раніше судимий 38-річний місцевий житель. Викрадений мопед вилучений та повернутий власнику. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...