На Львівщині затримали вбивцю президента київського банку «Аркада»

49-річний Сергій Сущев, за даними слідства, став жертвою власного водія

Львівські міліціонери знайшли тіло вбитого президента київського банку «Аркада» Сергія Сущева, оголошеного кілька днів тому у розшук як зниклий безвісти. Правоохоронці уже затримали за підозрою у вбивстві 29-річного особистого водія банкіра, який і заявив про його зникнення.

СущевТіло мертвого банкіра міліціонери знайщли у п`ятницю коло села Раковець за 20 км від Львова. У понеділок там же виявили обгорілий Range Rover, який належав банкіру, але його самого не знайшли. В автомобілі виявили відкритий і порожній броньований сейф.

Прикметно, що львівські міліціонери зайнялися пошуками президента банку «Аркада» після того, як про його зникнення 18 вересня заявив 29-річний водій банкіра. За версією слідства, саме він і виявився вбивцею. 25 вересня його заарештували і висунули попереднє звинувачення у вбивстві Сущева.

«Попередньо встановлено, що підозрюваний на грунті неприязних відносин скоїв вбивство із застосуванням вогнепальної зброї, тіло сховав у лісовому масиві поблизу села Раковець, автомобіль Range Rover, на якому працював і який належав загиблому – спалив», – повідомили ZAXID.NET в ГУ МВС у Львівській області.

You may also like...