Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28.09.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 88 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від 19-річного Богдана про те, що невідома особа через відчинені двері проникла до його квартири, звідки таємно викрала ноутбук. Сума матеріального збитку становить 6000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 17-річного жителя Овідіопольського району. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення. Викрадене майно повернуто власнику.

 

До Ізмаїльського МВ з заявою звернувся 33-річний ізмаїльчанин, який повідомив про те, що невідома особа проникла на територію підприємства, розташованого в селі Багате, звідки скоїв крадіжку 48 металевих листів. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 39-річного жителя міста Рені та 54-річного мешканця села Багате. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від 59-річної Валентини про те, що малознайомий чоловік на ім’я Сергій шахрайським шляхом, під приводом відправки в рейс, заволодів грошима у сумі 3900 доларів США. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 44-річного Сергія, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

Працівниками СБНОН м.Іллічівська викрито Дениса, 1996 р.н., у якого виявлено та вилучено пакет з речовиною білого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито раніше засудженого 46-річного Володимира, який, знаходячись в маршрутному таксі, скоїв крадіжку гаманця пенсіонерки. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...