Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 29.09.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 66 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від 38-річного Євгена про те, що малознайомий чоловік скоїв крадіжку його ноутбука. Сума матеріального збитку становить 18000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 29-річного Дмитра, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 44-річний ізмаїльчанин, який повідомив, що невідома особа проникла до його будинку, звідки скоїла крадіжку меблів. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 26-річну мешканку міста. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ звернулась 67-річна мешканка села Броска, яка повідомила, що невідома особа шляхом обману, під приводом продажу її майна, заволоділа ним, чим завдала матеріальний збиток на суму 2400 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 34-річного односельця потерпілої. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...