На Полтавщині працівники ДПС затримали молодиків, які незаконно заволоділи автомобілем

Нещодавно до чергової частини Лохвицького райвідділу міліції надійшло повідомлення від 34-річного місцевого мешканця. Чоловік повідомив, що невідомі викрали його автомобіль марки «Фольсфаген – Гольф».

Правоохоронці оперативно встановили осіб, причетних до викрадення. Ними виявилися троє осіб віком від 20-ти до 23-х років, двоє із них раніше вже були судимі за крадіжки.

угон

При виїзді на місце викрадення працівники ДАІ встановили, що автомобіль «Фольсфаген» знаходився на вулиці поблизу будинку. Увечері власник легковика виявив його відсутність. Правоохоронці не гаючи часу взялися до пошуків. І незабаром затримали викрадачів. Двоє з них були на підпитку.

Зі слів затриманих стало відомо, що молодики приїхали в місто Лохвиця на автомобілі ВАЗ. Помітивши на одній із вулиць припаркований «Фольсфаген» без сигналізації, проникли до нього. З’єднали дроти замикання, викрали автомобіль та зникли з місця пригоди. В подальшому залишили власний автомобіль неподалік одного із сіл району, а пересувалися на викраденому. 

На даний час транспортний засіб вилучено та поміщено на штраф-майданчик.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України 
(за інформацією прес-служби ДАІ Полтавської області)

You may also like...