Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10.02.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 72 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Малиновського відділу поліції надійшла заява від 30-річної одеситки, в якій остання просить вжити заходи до малознайомого хлопця на ім’я Олексій, який, знаходячись за місцем мешкання заявниці, таємно викрав два мобільні телефони, чим спричинив їй майнову шкоду на загальну суму 6 тисяч гривень. В ході оперативно-слідчих дій інспекторами кримінальної поліції Малиновського ВП у скоєнні даного правопорушення було викрито 31-річного чоловіка, від якого надійшли правдиві свідчення. На теперішній час його відпущено за місцем мешкання під особисті зобов’язання, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

До Київського відділу поліції надійшла заява від 23-річного одесита про те, що невстановлена особа, знаходячись в магазині, намагалась таємно викрасти спортивні штани, однак не змогла довести свій злочинний намір до кінця. Сума збитку становить 1900 гривень. Вжитими заходами викрито 28-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції викрито та отримано правдиві свідчення від 47-річного одесита, який в січні поточного року, з кишені продавця торгівельного павільйону торгівельно-розважального центру в с.Фонтанка викрав мобільний телефон. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернулась пенсіонерка, яка повідомила, що невідомі особи, знаходячись біля її будинку, скоїли крадіжку сумки з гаманцем, в якому знаходились гроші в сумі 30 гривень. Вжитими заходами були встановлені два неповнолітніх підлітка. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання ізмаїльчанки, було знайдено та вилучено два целофанових пакетика з залишками невідомої речовини, целофановий згорток із зернами сіро-зеленого кольору, металева коробка з-під сигарет з залишками порошкоподібної речовини. Вилучене направлено на дослідження до Одеського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, за результатами якого буде прийнято рішення.

До Білгород-Дністровського ВП звернувся 68-річний житель міста та повідомив, що невідома особа проникла до дачного будиночка в селі Прибрежне, та викрала електроінструменти і побутову техніку. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 32-річного жителя міста Білгород-Дністровський. Чоловік зізнався у скоєному та повернув викрадені речі. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції звернулася 30-річна одеситка з заявою про вжиття заходів до невідомої особи, яка на автостанції «Привоз» таємно викрала у неї сумку з особистим майном. Сума збитку становить 600 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 45-річного раніше судимого жителя Одеської області, який надав правдиві свідчення у скоєні ним крадіжки.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 37-річної адміністратора продуктового магазину щодо прийняття заходів до невідомої особи, яка шляхом вільного доступу таємно викрала каву та ковбасні вироби. Сума збитку становить 492 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 40-річного одесита, який надав правдиві свідчення у скоєні ним крадіжки.

До Шевченківського відділення поліції звернулася 36-річна одеситка з заявою про те, що в одному з магазинів невідома особа таємно викрала її мобільний телефон. Сума збитку становить 900 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 28-річного одесита, який надав правдиві свідчення у скоєні ним крадіжки.

До Шевченківського відділення поліції звернулася 46-річна продавчиня магазину про те, що невідомий чоловік таємно викрав мобільний телефон, який лежав на прилавку. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 46-річного раніше судимого жителя Одеської області, який надав правдиві свідчення у скоєні ним крадіжки.

ВК ГУНП України в Одеській області

You may also like...