Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.03.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 76 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Хмельницького відділення поліції звернувся 25-річний одесит із заявою про вжиття заходів до невстановленої особи, яка в середині лютого поточного року таємно викрала його мобільний телефон. Вжитими заходами поліцейськими у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 19-ти та 20-річного одеситів, від яких надійшли правдиві свідчення. Вживаються заходи по вилученню з ломбарду речових доказів. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисників відпущено за місцем мешкання під особисті зобов’язання.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 52-річної одеситки про те, що невстановлена особа знаходячись в салоні маршрутного таксі під час його руху таємно викрала з її сумки гаманець, в якому знаходились гроші в сумі біля 120 гривень, знижкові та візитні картки. Сума збитку становить 230 гривень.
Вжитими заходами поліцейськими встановлено та викрито в скоєнні вказаного правопорушення 26-річну жительку Білгород-Дністровського району, яка добровільно видала викрадений гаманець з грошима. Від правопорушниці отримані правдиві зізнання. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження, передбачене ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції встановлено місце знаходження 30-річного розшукуваного правопорушника, мешканця Ізмаїльського району, який з вересня 2015 року знаходився в розшуку за вчинення правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

До Київського відділу поліції надійшла заява від 19-річної одеситки, де вона просить вжити заходів до дівчини, яка шляхом вільного доступу викрала з її квартири золоті вироби. Сума збитку 24 тисячі гривень. Вжитими заходами викрито 23-річну особу, від якої отримані правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...