В Киеве запретили продавать алкоголь в киосках

Кличко підписав рішення Київради про заборону продажу алкоголю в МАФах

 Мер Києва Віталій Кличко підписав рішення Київради про заборону продажу алкогольних напоїв в тимчасових спорудах (МАФах). Також Кличко збирається запропонувати депутатами Київради заборонити і продаж алкоголю в магазинах та торгових мережах після 23:00.

«Я переконаний, що необхідно обмежити реалізацію алкогольних напоїв. Якщо ми піклуємося про здоров’я українців, про атмосферу в суспільстві, то не повинен алкоголь продаватися на кожному розі і цілодобово. Бо це ж неприпустимо, коли розпивають алкогольні напої в парках, у столичних дворах, біля шкіл та на дитячих майданчиках, – наголосив мер. – Багато скарг сьогодні від киян, яких хвилює і погіршення криміногенної ситуації в столиці. Якщо ми хочемо забезпечити порядок і безпеку в місті, зменшити число правопорушень, то повинні вживати жорстких заходів. Київ не повинен перетворюватися на суцільну «наливайку», – підкреслив мер столиці.
 
Віталій Кличко зазначив, що практика обмеження продажу алкоголю, зокрема в нічний час, ефективно працює  в багатьох країнах, пише сайт мера.

You may also like...