В Ужгороді на скандальному будівництві «Корони» депутат міськради зчинив стрілянину (фото)

 Про те, що саме Іван Волошин поцілив у помічника депутата міської ради Романа Богуславського – Євгена Рахімова – кореспонденту "Закарпаття онлайн" повідомив особисто Євген Рахімов, якого з місця нападу забрала "швидка" і котрий наразі перебуває в лікарні.

  В Ужгороді довкола скандального будівництва на "прихватизованому" депутатом міської ради Іваном Волошином за сумнівними схемами готельно-ресторанного комлексу "Корона" стався збройний інцидент із кривавими наслідками. Так, у самісінькому серці Ужгорода, на площі Театральній, де буквально позавчора відновилося будівництво на незаконно відчуженому і по суті зруйнованому історичному комплексі "Корона", стріляли у депутата міської ради Романа Богуславського та його помічника Євгена Рахімова.

депутат міськради зчинив стрілянину

Останнього в підсумку з простреленою ногою з місця події забирала "швидка".

депутат міськради зчинив стрілянину

Наразі місце конфлікту огороджено. Свідки стверджують, що "прихватизатор" і фактичний власник "Корони", депутат міськради та екс-кандидат у мери Ужгорода Іван Волошин особисто перебуває на будівництві.

Зокрема, як розповіла одна зі свідків, у момент, коли вона проходила повз споруду, почула кілька пострілів. Відтак, з-за синьої огорожі вийшов з простреленою ногою Євген Рахімов, за яким ішов чоловік із пістолетом в руках і персонально Іван Волошин – так само зі зброєю та примовляючи" "Давай, давай його звідси". Коли ж Євген Рахімов вже перебував безпосередньо на площі, Іван Волошин разом із невідомим чоловіком повернулися за огорожу, на територію будівництва. 

Наразі Є.Рахімова шпиталізовано. Як розповів у коментарі телефоном сам помічник депутата міської ради, стріляв у нього саме депутат міської ради Іван Волошин. // Закарпаття онлайн

You may also like...