Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06.06.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 115 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Овідіопольського відділу поліції викрито двох іноземців, 1981 р.н., та 1980 р.н., які після розпиття алкогольних напоїв викрали у заявника, 1983 р.н., гроші в сумі 600 грн., 110 дол. США, обручку та документи на його ім’я. Затримані знаходяться в Одеському слідчому ізоляторі. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення за ознаками ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від одесита, 1970 р.н., про те, що його племінник з двору будинку скоїв крадіжку електроінструмента. Сума збитку становить 1500 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Романа, 1982 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Хаджибеївського відділення поліції за фактом крадіжки 95 метрів кабелю викрито Сергія, 1972 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернулась 45-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа проникла до балкону квартири, звідки скоїла крадіжку дерев’яних дверей. Вжитими заходами був встановлений 44-річний чоловік, від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні даного злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ренійського відділення поліції звернувся 50-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа проникла до приміщення його магазину, звідки скоїла крадіжку будівельних матеріалів: 200 мішків цементу, плитки, клею, шпаклівки. Вжитими заходами був встановлений 37-річний житель міста. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення від 40-річної адміністраторки продуктового магазину про те, що невідома особа таємно скоїла крадіжку шоколаду. Сума збитку становить 186 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 24-річного одесита, який надав правдиві свідчення у скоєні ним крадіжки.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...