Прокуратура з’ясує обставини інциденту на Житомирщині, де снаряд влучив у недіючий міст

Військова прокуратура Житомирського гарнізону з’ясує обставини інциденту на Житомирщині, де снаряд влучив у недіючий міст

 У ЗМІ поширено інформацію, що 17 червня 2016 року снаряд із полігону залетів у село Дениші, що на Житомирщині, та влучив у старий міст.

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону спільно з слідчим районного відділу поліції ГУ НП у Житомирській області, представниками вибухотехнічної служби ДСНС України у Житомирській області та оперативною групою Житомирського ЗВ ВСП здійснено виїзд за місце події для з’ясування обставин інциденту.

За результатами виїзду з’ясовано, що на полігоні військової частини особовим складом військової частини проводились бойові стрільби з гармати. Близько 13.30 в опору, яка перебувала у воді колишнього недіючого мосту через річку Тетерів, що розташована в селі Дениші, влучив снаряд невстановленого на даний час походження.

         Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Встановлюються матеріальні збитки.  Робочий міст, який знаходиться поруч та по якому здійснюється рух автотранспорту і пішоходів, пошкоджень не зазнав.

         Для з’ясування обставин, причин та умов, що спряли даній події Житомирським зональним відділом Військової служби правопорядку проводиться перевірка.  

 

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

You may also like...