На Дніпропетровщині в авто виявили арсенал вибухівки та набоїв (фото)

Під час зовнішнього огляду іномарки правоохоронці знайшли в багажному відділенні п’ять гранат Ф-1 та чотири гранати РГД-5 із запалами до них, чотири пачки набоїв калібру 7.62, патрон до СПШ, 12 димових шашок та 5 порожніх магазинів до автомату АК-74.

Автомобіль «Мерседес Віто» працівники поліції Дніпропетровської області та СБУ зупинили 26 червня, на блокпосту, що розташований на 365 км автодороги М-04 «Знам’янка – Луганськ – Ізварине». За кермом іномарки перебував 46-річний чоловік. Після перевірки документів у водія, працівники поліції оглянули автомобіль та виявили велику кількість гранат та набоїв.

боеприпасы

 

На місце події була викликана слідчо-оперативна група, яка задокументувала цей факт, арсенал зброї вилучено. Керманича з автівкою доставлено до Межівського відділення поліції.

З якою метою він зберігав та перевозив виявлене з’ясує слідство. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

 

Управління безпеки дорожнього руху
ДПД Національної поліції України

 

You may also like...