Учасника НВФ, який зберігав бойові припаси та наркотики, засуджено до 3-х років позбавлення волі

Прокуратурою Луганської області здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадження стосовно мешканця міста Сєвєродонецька за фактом вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 260 КК України (участь у діяльності не передбаченого законом України воєнізованого формування), ч. 1 ст. 263 КК України (зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу) та ч. 1 ст. 309 КК України (зберігання наркотичних засобів без мети збуту).

Досудовим розслідуванням установлено, що влітку 2014 року місцевий мешканець, увійшовши до складу не передбаченого законом воєнізованого формування, ніс службу на встановлених у місті блокпостах. Крім того, у ході обшуку за місцем його проживання співробітниками Служби безпеки України виявлено та вилучено бойові припаси, які він зберігав без передбаченого законом дозволу, та наркотичні засоби.

Вироком Рубіжанського міського суду Луганської області учасника незаконного воєнізованого формування визнано винним у вчиненні зазначених кримінальних правопорушень та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...