На Полтавщині водій збив насмерть трьох людей та утік з місця ДТП

До чергової частини Лубенського відділення поліції 28 серпня, близько другої години, від невідомої особи надійшло повідомлення про те що в с. Таранденці Лубенського району сталося ДТП з потерпілими.

При виїзді слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що на перехресті доріг із села Таранденці до села Губське Лубенського району невідома особа на автомобілі здійснила смертельний наїзд на 3-х місцевих пішоходів. Усі чоловіки, двом з яких виповнилося 18 років, один – 17-річний юнак.

Водій на транспорті з місця пригоди зник. Було введено оперативний план «Перехват».

Під час проведення розшукових заходів було виявлено близько 1,5 км від місця події в с. Таранденці Лубенського району автомобіль марки «Форд Транзит» білого кольору із значними пошкодженнями передньої частини транспортного засобу. Водія в автомобілі не було.

На даний час проводяться відповідні слідчі та розшукові заходи щодо встановлення особи, яка керувала транспортним засобом та детальних обставин скоєного кримінального правопорушення.

Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

 

Відділ комунікації поліції Полтавської області

 

You may also like...