Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10-11.09.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 132 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від таксиста, 1983 р.н., про те, що невідомий зловмисник сів у якості пасажира в його автомобіль «ВАЗ 2108», після чого наніс йому удар ножем в область правої надключичної області та відкрито заволодів мобільним телефоном. Сума збитку становить 750 грн. Вжитими заходами за гарячими слідами по вул. Новосельського було затримано підозрюваного у вчиненні вказаного злочину, одесита 1973 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 43-річну одеситку, яка в одному з гіпермаркетів міста намагалась таємно викрасти товарно-матеріальні цінності на загальну суму 320 гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Від правопорушниці надійшли правдиві зізнання. Розпочате кримінальне провадження.

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від 29-річної одеситки про те, що невідома особа, знаходячись на третьому поверсі житлового будинку по Люстдорфській дорозі, таємно викрала дитячу коляску. Сума збитку понад двох тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 49-річного одесита, триває слідство.

До Суворовського відділу поліції із заявою звернулась одеситка, 1958 р.н., про те, що невстановлений зловмисник відкрито заволодів її золотим ланцюжком з хрестиком. Сума збитку становить 5000 грн. Вжитими заходами за гарячими слідами у скоєнні вказаного правопорушення викрито жителя м. Запоріжжя, 1992 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...