Чтобы не переплачивать: при пользовании бойлером сообщите в Киевэнерго данные счетчиков горячей воды

Киевляне жалуются, что получают «штрафные» квитанции на оплату горячей воды, хотя используют бойлеры. В «Киевэнерго» рекомендуют клиентам, в квартирах которых установлены счетчики горячей воды, в последний день месяца передавать показания в компанию.

Компанія рекомендує всім клієнтам, у квартирах яких встановлені індивідуальні лічильники гарячої води та тепла, в останній тиждень кожного місяця передавати показання цих приладів обліку до КИЇВЕНЕРГО.

бойлер

У разі невикористання послуги показники квартирного лічильника гарячого водопостачання підтверджуватимуть відсутність обсягів споживання. Додатково бажано повідомити КИЇВЕНЕРГО про встановлення бойлера через контакт-центр за номером 15-88 або під час відвідання будь-якого центру обслуговування клієнтів.

Вчасно передані показання квартирних лічильників є запорукою коректних нарахувань за спожиті послуги з гарячої води та опалення, що, у свою чергу, дає змогу уникнути перерахунків. Клієнтам, які в останній тиждень місяця повідомили показання, КИЇВЕНЕРГО надсилає готові до сплати платіжки, сформовані на підставі дійсних показань квартирних лічильників, діючих тарифів, а також з урахуванням наявних пільг або субсидій.

Водночас за відсутності у КИЇВЕНЕРГО показань квартирних лічильників гарячої води та тепла таким клієнтам Компанія буде змушена нараховувати обсяги споживання за затвердженими нормами. У такому разі перерахунок суми до сплати за показаннями квартирних лічильників буде здійснено після отримання КИЇВЕНЕРГО підтвердження робочого стану таких лічильників. 

КИЇВЕНЕРГО

You may also like...