Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.10.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 54 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції викрито 34-річного чоловіка, який впродовж вересня-жовтня поточного року на вулицях міста скоював крадіжки кабелю електрозв’язку з опор повітряної лінії. За даними фактами розпочато кримінальні провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Білгород-Дністровського ВП звернувся приватний підприємець з повідомленням про те, що в одному із супермаркетів міста невідома особа викрала товар на суму майже в одну тисячу гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито охоронця цього закладу. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває слідство.

 

До Приморського відділу поліції із заявою звернувся одесит, 1965 р.н., про те, що невідомий зловмисник з двору будинку по вул. Манежна викрав дитячий батут. Сума збитку становить 500 грн. Вжитими заходами у скоєні даного кримінального правопорушення викрито Дмитра, 1983 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Хаджибеївського відділу поліції надійшла заява від жителя с. Фонтанка, 1985 р.н., про те, що невідомий зловмисник, пошкодивши дах, проник до його продуктового магазину, звідки викрав продукти харчування. Сума збитку встановлюється. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито одесита, 1987 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

Працівниками Южненського відділення поліції під час огляду особистих речей 37-річного та 33-річного мешканців міста в кишенях їх одягу виявлено та вилучено два паперових згортки з речовиною рослинного походження, зовні схожою на марихуану, загальною вагою близько 8 грамів. Вилучену речовину направлено на дослідження. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...