Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 29-30.10.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 86 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

В ході проведення місячника добровільної здачі зброї до Подільського ВП звернулись двоє мешканців регіону, які добровільно передали дві мисливські гладкоствольні рушниці «ІЖ-26» калібру 12 мм та «ІЖ-17» калібру 16 мм для подальшого переоформлення на своє ім’я.

Працівниками Приморського відділу поліції на вул. Преображенській було затримано чоловіка зі шприцем. Вжитими заходами викрито 25-річного одесита, у якого вилучено шприц об’ємом 20 куб з розчином червоного кольору. Вилучене направлено до Науково-дослідний експертно-криміналістичного центру.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 34-річного чоловіка про те, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем. Сума збитку становить 30 тисяч грн. Вжитими заходами працівники поліції виявили викрадений автомобіль та викрили 26-річний водія, мешканця с.Фрола, який рухався із заглушеним двигуном по зустрічній смузі та намагався втекти.

До Хаджибеївського відділення поліції надійшло повідомлення від одесита, 1957 р.н. про те, що 30 жовтня невідомий зловмисник шляхом демонтажу намагався скоїти крадіжку 80 м кабелю. За скоєння даного злочину затримано 15-річного місцевого жителя, від якого отримано правдиві свідчення. Зловмисника відпущено під особисте зобов’язання

До Суворовського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що надійшла заява начальника охорони супермаркету, 1982 р.н. про те, що в приміщенні магазина невідома жінка таємно викрала продукти харчування на загальну суму 263 грн. У скоєнні злочину викрито 38-річну зловмисницю, у якої вилучено викрадені продукти.

Працівники Суворовського відділу поліції затримали чоловіка, який ламав замок автомобіля. В ході перевірки повідомлення надійшла заява від 36-річного жителя с. Красносілка про те, що невідома особа, з його незачиненого транспортного засобу, викрала перфоратор. Сума збитку становить 3000 грн. У скоєнні злочину викрито зловмисника 1979 р.н., у якого вилучено викрадену річ. 

ВК ГУНП в Одеській області

 

You may also like...