СБУ провела обшуки в ПАТ «КСГ Банк»

У рамках кримінального провадження за ч. 4 ст. 190 ККУ (шахрайство) щодо протиправного заволодіння 386 млн грн Служба безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією провела обшуки в ПАТ «КСГ Банк».

Обшуки відбулися у приміщеннях офісів банку та комерційних структур, причетних до протиправної діяльності, а також за адресами проживання ключових власників і посадовців банку.

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили чорнову бухгалтерію, штампи та печатки, документи, що підтверджують незаконну діяльність, та носії з інформацією про роботу фіктивних підприємств, причетних до фінансових операцій з коштами банківської установи.

Слідство триває.

Нагадаємо, що наприкінці серпня ц.р. Національний банк України ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "КСГ Банк" за систематичні порушення законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, зокрема за здійснення ризикової діяльності у сфері фінансового моніторингу. // Прес-центр СБ України
 

You may also like...