Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04-05.02.17

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від адміністратора одного із магазинів про те, що невстановлена особа з приміщення магазину викрала товар вартістю близько 1070 гривень. У скоєнні злочину працівниками поліції викрито 22-річного місцевого мешканця, від якого було отримано правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшов рапорт поліцейського Управління патрульної поліції в м. Одесі про те, що під час несення служби на території Приморського району міста було затримано 28-річного одесита, у якого вилучено пакунок з порошкоподібною речовиною білого кольору та пакунок з невідомою речовиною рослинного походження. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Шевченківського відділення поліції надійшла заява від 28-річної одеситки про те, що невідома особа, застосовуючи фізичну силу, відкрито заволоділа її мобільним телефоном. В ході оперативно-розшукових заходів співробітниками Шевченківського відділення поліції було викрито злочинця, ним виявився 35-річний мешканець Одеської області, від якого були отримано правдиві свідчення.

 

Співробітниками Подільського відділу поліції викрито 20-річного місцевого жителя, який на початку січня викрав з автомобіля подільчанина акумуляторну батарею, автомагнітолу та інше майно на загальну суму понад 5000 гривень. Громадянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Речові докази вилучені та повернуті власнику.

 

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 36-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа через огородження проникла на територію пункту по прийому металобрухту, звідки скоїла крадіжку електрокабеля в кількості 120 м. Вжитими заходами був встановлений раніше судимий 17-річний мешканець села Багате. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 45-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його мобільного телефону. В ході відпрацювання м. Ізмаїл та проведених оперативних заходів був встановлений 24-річний мешканець села Броска, у якого був вилучений викрадений телефон. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...