На Луганщині чоловіка взято під варту за смертельне побиття співмешканки

 

Старобільською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом заподіяння умисного тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 06.02.2017 між двома жителями села Половинкіне Старобільського району виник словесний конфлікт, в ході якого чоловік наніс своїй співмешканці удари руками, в результаті яких остання впала на бетонну підлогу та отримала тяжкі тілесні ушкодження. Після чого зловмисник покинув жінку та зник з місця події. Потерпіла від отриманих тілесних ушкоджень померла в кареті швидкої медичної допомоги.

За клопотанням Старобільської місцевої прокуратури, підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні перебуває на контролі прокуратури Луганської області. 

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 121 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років позбавлення волі. 

Прес-служба прокуратури Луганської області
(за матеріалами Старобільської місцевої прокуратури)

You may also like...