Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13.02.17

До Саратського відділення поліції Білгород-Дністровського ВП звернулася 39-річна жителька села Плахтіївка та повідомила про те, що невідома особа проникла до господарського приміщення та скоїла крадіжку газового балону і зерна кукурудзи, чим завдала збитків на суму більше тисячі гривен. Проведеними заходами особу злодія встановлено, ним виявився 25-річний місцевий мешканець. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває слідство.

До Шевченківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 46-річного мешканця м. Одеси про те, що в одному з парків міста невстановлена особа із застосуванням фізичної сили відкрито викрала у його 14-річного сина мобільний телефон та рюкзак, в якому знаходились спортивне взуття, ракетки для тенісу та ключі від квартири. В ході досудового розслідування працівниками Шевченківського ВП у скоєнні вказаного злочину викрито 23-річного місцевого мешканця, від якого отримано правдиві свідчення, а також у останнього вилучено речові докази.

 

Співробітниками Подільського відділу поліції викрито неповнолітнього, який, перебуваючи на залізничному вокалі ст.Подільск, відкрито викрав у одного з пасажирів 60 гривень. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 186(грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Подільського відділу поліції надійшла заява мешканця с.Стара Кульна про те, що з підсобного приміщення невідома особа викрала саморобний пристрій для подрібнення зерна. Вжитими заходами встановлено, що дане кримінальне правопорушення вчинив раніше судимий односелець заявника,1974 р.н. Речовий доказ вилучено. За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.3 ст.185(крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 65-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа шляхом пошкодження навісного замка, проникла до приміщення житлового будинку, звідки скоїла крадіжку електрогенератора, садового візка, резинового човна, двох коліс від автомобіля. Вжитими заходами був встановлений 23-річний чоловік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся мешканець с.Саф’яни, 1969 р.н., який повідомив, що невідома особа проникла до підсобного приміщення будинку заявника, звідки скоїла крадіжку його мопеда. В ході проведених заходів був встановлений мешканець с.Кислиці,1971 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...