Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.02.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 194 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Співробітниками Подільського відділу поліції в ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання було викрито 19-річного не працюючого жителя м.Подільська, який, перебуваючи в барі, таємно викрав з сумочки одної з відвідувачок гроші в сумі 900 гривень, мобільний телефон і фотоапарат. Громадянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Аваргардівського відділення поліції надійшла заява від 32-річного реалізатора товару про те, що з контейнера на промринку "7 км" невідома особа, шляхом вільного доступу, таємно викрала чоловічий одяг. Сума збитку- 1850 грн. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками поліції викрито 44-річного раніше судимого чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Усатівського відділення поліції звернувся 53-річний чоловік, який повідомив, що невстановлена особа, шляхом віджиму металопластикового вікна, проникла до його будинку, таємно викрала телевізор та ноутбук. Сума збитку – 22900 грн. У скоєнні злочину викрито 33-річного родича потерпілого.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 46-річного місцевого мешканця про те, що невстановлена особа, шляхом пошкодження навісного замка, проникла до приміщення кафе та викрала зовнішній блок кондиціонера. В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання Приморського району м. Одеси співробітниками поліції було затримано раніше судимого 32-річного чоловіка без постійного місця мешкання, від якого отримано правдиві свідчення, а також у останнього вилучено речовий доказ.

Співробітниками Приморського відділу поліції в ході проведення профілактичних заходів на території Приморського району міста Одеси було затримано 24-річного місцевого мешканця, в якого вилучено пакунок із порошком білого кольору невідомого походження. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від 26-річної мешканки Одеської області про те, що на одній з вулиць Приморського району міста невстановлена особа, шляхом вільного доступу, з кишені куртки викрала гроші в розмірі 1500 гривень. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками поліції встановлено особу злочинця. Ним виявився 25-річний місцевий мешканець, який раніше вже відбував покарання за скоєння аналогічного злочину.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 31-річного мешканця міста Одеси про те, що невстановлені особи, шляхом підбору ключа проникли до його квартири, звідки викрали ноутбук та пульт до сигналізації автомобіля. У скоєнні вказаного злочину працівниками поліції викрито та затримано п’ятьох мешканців Одеської області, від яких отримано правдиві свідчення.

До Шевченківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 48-річного одесита про те, що невстановлені особи, застосувавши фізичне насильство, відкрито заволоділи його мобільним телефоном. В ході оперативно-розшукових заходів співробітниками Шевченківського відділення поліції було викрито та затримано злочинців, ними виявились троє місцевих мешканців, від яких отримано правдиві свідчення, а також вилучено речовий доказ.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 66-річна мешканка міста, яка повідомила, що невідома особа шляхом вільного доступу проникла на подвір’я її нежилого будинку, звідки скоїла крадіжку двох металевих труб. Вжитими заходами був встановлений 49-річний чоловік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...