Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25-26.02.2017

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась 71-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа проникла на подвір’я приватного будинку, звідки з господарчого приміщення скоїла крадіжку електротурбинки, елетродрелі та велосипеда. Вжитими заходами був встановлений 25-річний чоловік, який дав правдиві свідчення у скоєнні злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Київського відділу поліції надійшла заява від 48-річної одеситки, про те, що у маршрутному таксі, на пр. М.Жукова, невідома особа викрала її гаманець з грошима. Сума збитку понад тисячі гривень. Вжитими заходами викрито 33-річного місцевого жителя. Триває слідство.

 

До Подільського відділу поліції надійшло повідомлення від жителя м.Подільська про те, що з його автомобілю, який знаходився в дворі багатоповерхового будинку, невідома особа викрала сумку з документами і грошима в сумі 500 гривень. Вжитими заходами співробітниками поліції у вчиненні даного правопорушення було викрито 45-річну подільчанку, у якої вилучено речові докази. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Чорноморського відділення поліції надійшло повідомлення від 32-річного директора магазину пр. те, що невідомий злочинець, відкрито заволодів продуктами харчування з магазину. В ході проведення оперативно-розшукових заходів було викрито 31-річного місцевого жителя, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Балтського відділення поліції звернулася 85-річна пенсіонерка з заявою про те, що з території її домогосподарства, невідомий злочинець викрав алюмінієвий посуд. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 21-річного хлопця, від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Малиновського відділу поліції звернувся 39-річний одесит та повідомив, що невідома особа шляхом вільного доступу, знаходячись на 2-му поверсі будинку за місцем мешкання, таємно викрала велосипед "Форт", синього кольору. Сума збитку 2500 грн. В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання викрито 18-річного хлопця, який надав правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення.

 

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...